Feel natural. Look classy.
Няма продукти в кутията.
Filters
Търси
RSS

Блог

#ReimagineLife by ESPRIT
#ReimagineLife by ESPRIT

През сезон пролет/лято 2021 ESPRIT навлиза в сезон пролет/лято 2021 с комфорт и лекота, защото истинската усмивка грее не само когато изглеждаме добре, но и когато се чувстваме наистина добре. 

Ефирно лято: ЛЕН!

Плаж, море, топли слънчеви лъчи и... лен!

Защо ленът е най-подходящата материя за горещите дни?

MO’P ERA – свеж полъх от природата

Оставайки верен на себе си, Marc O’Polo фокусира още повече върху естествените цветове и материи под мотото „Няма бъдеще без природа“.

Нашият проект: по-чистият деним!
Нашият проект: по-чистият деним!

Ние от Marc O’Polo създадохме за Вас серия деним, изработен изцяло в устойчиво производство, от органични памучни тъкани и с ниско съдържание на химични вещества. Това гарантира нашата висока отговорност към Вашето здраве. Изборът на деликатни материи и минималното използване на химикали при оцветяването правят нашия деним нежен и щадящ кожата, деним, който ще Ви дава удобство през целия ден.

Една случайна среща, един брак и раждането на една легенда
Една случайна среща, един брак и раждането на една легенда

Ще ви разкажем накратко една вълнуваща история за това как двама души се срещат и основават заедно бранд, който и днес е част от живота на милиони хора по света.

MARC O’POLO на ПЪТЕШЕСТВИЕ към „УСТОЙЧИВАТА МОДА“
MARC O’POLO на ПЪТЕШЕСТВИЕ към „УСТОЙЧИВАТА МОДА“

Знаете ли, че Марко Поло, от когото е взаимствано името на бранда, е венециански пътешественик и изследовател? Неговите пътувания из Азия между далечните 1271 и 1295 година са описани в книгата „Пътешествия“. 7 века по-късно трима приятели – Rolf Lind, Göte Huss, и Jerry O. Sheets, поставят началото на тяхното пътуване в света на модата с естествени материи и продукти, донесени от Азия в Европа. През 60-те години на миналия век, когато все още модната индустрия залага предимно на синтетичните тъкани, тримата поставят акцента върху естествените материали, които са емблематични за марката и до сега.

Устойчивост в модата

Marc O'Polo

Marc O’Polo  или как страстта на един пътешественик от 13в. е жива и днес
Marc O’Polo или как страстта на един пътешественик от 13в. е жива и днес

Marc O’Polo 

Блог архив