Няма продукти в кутията.
Filters
Търси

Методи на доставка

МЕТОДИ НА ДОСТАВКА

След като направите поръчка, ще получите имейл за потвърждението й. Ще получите и втори имейл, който да Ви уведоми, че сме изпратили артикулите Ви.

Можете да посещавате www.axentbox.bg денонощно, за да следите актуалния статус на Вашата поръчка. Влезте в акаунта си, за да видите обобщение на миналите си поръчки. Там ще видите номерата на поръчките си, датата и часа, когато са били направени и състоянието им към момента.

Подробности за доставката:

Стоките се доставят на Купувача чрез куриерска фирма "Спиди" АД (Speedy). Възможните опции за доставка са:

а) До адрес, посочен от Купувача;

b) До офис на куриерската фирма.

След получаване на потвърждението от страна на Купувача, възможните опции и срокове на доставката са:

a)      До адрес – до 7 работни дни, от деня, следващ публикуването на пратката;

b)      Доставка до посочен от Купувача офис на SPEEDY;

c)      Ако не сме в състояние да спазим периода на доставка поради независещи от нас причини (напр. липса на доставки от фирмата куриер), ще Ви информираме за това без ненужно забавяне, уточнявайки нова дата на доставка.

Ако сте направили няколко поръчки с различни дати, може да получите отделни пратки.

От съображения за сигурност не доставяме до пощенска кутия.

В деня на доставката ще получите SMS, в който е упомената товарителницата и сумата, която трябва да заплатите, ако е с наложен платеж.  В случай, че куриерът не открие лицето за доставка на посочения адрес, се свързва с него на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. В случай, че куриерът не успее да се свърже с лицето за доставка, куриерът ще съхрани пратката в най-близкия до адреса за доставка офис на Speedy. AxentBox не може да гарантира доставка в същия ден в случай, че вече веднъж сте посетени.

Цена на доставката:

Цената на стоката не включва стойността на доставката. Тя се начислява допълнително, както следва:

а) Доставка до адрес – 7 (седем) лева с ДДС.

b) Доставка до офис на куриерската фирма - 5 (пет) лева с ДДС.

 

Безплатна доставка

Поръчки на стойност, по-голяма от 200,00 лв. /двеста/ лева, ще бъдат изпратени за сметка на AxentBox. Така Купувачът ползва опцията „Безплатна Доставка“. За всяка изпратена стока се прилага доказателство за покупката (разписка или ДДС фактура) и формуляр за замяна/ връщане на стоки.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  • Кога да очаквам поръчката си?

След като поръчката Ви бъде предадена на фирмата доставчик, ще получите имейл за потвърждение на пратката.

Доставката ще отнеме от 1 до 2 работни дни.

  • Може ли поръчката ми да бъде доставена на адрес, различен от домашния?

Когато приключвате поръчката си, ще имате възможност да зададете адрес за доставка, различен от адреса за фактура. Молим Ви да се уверите, че Вие или упълномощен представител ще е на адреса, за да получи пратката.

  • Трябва ли задължително да съм на адреса при доставката?

За да гарантираме сигурността на поръчката Ви, ние от AxentBox Ви препоръчваме Вие или упълномощено от Вас лице да е на адреса в деня на доставката.

  • Мога ли да променя адреса си на доставка?

Когато направите поръчка, тя незабавно отива към склада ни, от където се правят доставките, затова не можете да промените първоначално подадения адрес за доставка. Ако все пак по грешка сте въвели невалиден адрес, моля свържете се с нашия Отдел за обслужване на клиенти.  Ако поръчката Ви не може да бъде доставена успешно по независещи от нас причини, тя ще бъде върната обратно към склада ни, което означава, че договорът за покупка от разстояние ще бъде анулиран.

  • Няма да съм на адреса в деня на доставката.

В деня на доставката ще получите SMS, в който е упомената товарителницата и сумата, която трябва да заплатите за доставки с наложен платеж.  В случай, че куриерът не Ви открие на посочения адрес, ще се свърже с Вас на посочения телефон, за да бъдат уточнени нов ден и час за доставка. В случай, че куриерът не успее да се свърже с Вас, фирма Speedy ще съхрани пратката в най-близкия до адреса за доставка офис на куриерската фирма.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ