Няма продукти в кутията.
Filters
Търси

За нас

AxentBox

Feel natural. Look classy.

Axentbox е най-новият онлайн магазин в България за цялостни стайлинг решения за мъже и жени от всички възрасти. Ние не просто предлагаме облекло, дрехи и аксесоари на водещите европейски брандове Marc O’Polo, Esprit и EDC. Ние ще Ви ги предложим в удобни и елегантни сетове, с които да изглеждате добре както в официална среда, така и в свободното време.

Удобен градски стил с подчертана елегантност и класа.

Колко пъти сте заставали пред огромния си гардероб и сте се чудили какво да облечете? Нека ние да се погрижим за Вас! Към офиса, към летището, към ресторанта или към киното? Ние имаме решение и ще Ви го предложим в нашите готови стилни съчетания!

Marc O’Polo е висок клас модерни ежедневни облекла, чиито комфорт и елегантност са ключът към всеки индивидуалист, който в удобния градски стил да открие своите класа и финес. Esprit и EDC от своя страна внасят свежестта на съвремието, цветен полъх в нежни естествени материи и удобни кройки.

Нашата мисия е да Ви предложим продукти, изработени с внимание към всеки детайл: уютни, естествени материи, обработени по най-съвременни и щадящи природата технологии; кройки, които са разпознаваеми и комбинативни; висококачествена изработка за издръжливост на формата и цветовете; стил, който Ви отличава с удобна елегантност – дрехите, които Ви карат да се чувствате добре и любимите аксесоари към тях, за да изразите себе си!

Творете собствената си история! Ние ще се погрижим да го направите блестящо!

Открийте вашата стилна визия ТУК

Приятно пазаруване!