Feel natural. Look classy.
Няма продукти в кутията.
Filters
Търси

Ефирно лято: ЛЕН!

Плаж, море, топли слънчеви лъчи и... лен!

Защо ленът е най-подходящата материя за горещите дни?

          Защото се произвежда от естествени влакна, нежни и щадящи кожата. Осигурява нужната прохлада на тялото. Също така е дишаща материя, която попива лесно излишната влага и съхне бързо, за да остави кожата суха и свежа през целия ден. Ленът е хипоалергенен, което го прави изключително подходящ за хора с чувствителна кожа. Ленените тъкани действат като филтър за бактерии, микроорганизми и замърсявания от околната среда, така тялото остава защитено от замърсяванията на градската среда. Не на последно място лекотата, естествената гладкост и нежност на ленените платове придават комфорт и действат благоприятно на емоционалното състояние на човека.

          Естественият произход на ленените тъкани нормално води и до естествени цветове при изпълнението на ленените дрехи. Нежно екрю, искрящо бяло, небесно синьо, на цветя и фини щампи – такива са традиционно ленените дрехи. Което и този сезон не прави изключение.

          Елегантни панталони, ризи и къси панталонки за мъжете и ефирни рокли, поли, ризи и блузи за дамите, в съчетание с нежни шалове, завършващи перфектната визия – това е широката гама от продукти, които сме подготвили за Вас, за да посрещнете настъпващото лято красиви и уверени!

          Ленът лесно се съчетава и с другите ни предложения за сезона – памук, лиосел, вискоза. Мъжете могат да заложат на ленена риза с къс ръкав и памучни или дънкови панталони; късите ленени панталони да съчетаят с вечните памучни поло тениски. Дамите могат свободно да експериментират с ленени ризи, романтични солей поли или елегантни чино панталони.

          И ако все още не сме Ви уверили в предимствата на ленените дрехи, разгледайте нашите уникални предложения за сезона. Изберете най-подходящите за Вашия стил и се подгответе за едно незабравимо искрящо лято!