Feel natural. Look classy.
Няма продукти в кутията.
Filters
Търси

MO’P ERA – свеж полъх от природата

          Зимата е към своя край и ето ни отново на вратите на пролетта. Тази година ключът към пролетно-летния сезон в Marc O’Polo е „завръщане към наследството“. А то е толкова нежно и ефирно. Също като в далечната 1967.

          Когато брандът стартира, отхвърля толкова популярните за времето си синтетични материи и залага на влакна, създадени от природата. Там се поставят основите на MO’P Era. През 2021 колекция пролет/лято надгражда това наследство, продължавайки лидерството на Marc O’Polo в устойчивата мода, за да проектира MO’P Era и в бъдещето. Произведени от органичен памук, нежен лен и ефирен лиосел, марката предлага отличителни модели, неподвластни на времето. Естественост, автентичност и простота са силните страни на бранда, които този сезон са възпроизведени в още по-отличителни модели, превръщайки всяка една дреха в истинско произведение на изкуството.

          Оставайки верен на себе си, Marc O’Polo фокусира още повече върху естествените цветове и материи под мотото „Няма бъдеще без природа“. Широка гама от продукти носят именно този слоган „There is no future without nature”, защото сега това послание е по-силно от всякога. Извлечено от миналото, но фино вплетено в бъдещето.

          Интуитивно следвайки собствения си стил, Marc O’Polo отново е чувствен, естествен и нежен. Ето това е MO’P Era, по-устойчива отвсякога, защото без природа няма бъдеще.