Feel natural. Look classy.
Няма продукти в кутията.
Filters
Търси
Нашият проект: по-чистият деним!

Нашият проект: по-чистият деним!

Денимът, в ежедневието или в офис средата, се е превърнал в неизменна част от нашата визия. Предпочитан е заради комфорта, който предлага, топлината, която осигурява, а и лесната му комбинативност.

Вие всички харесвате денима, но знаете ли как да подберете подходящия за Вас? Защо винаги имате любим чифт, който Ви кара да се чуствате изключително удобно, освен неотразимо? Защото е важно как е изработен и колко нежно докосва Вашата кожа!

Ние от Marc O’Polo знаем това. Ето защо създадохме за Вас серия деним, изработен изцяло в устойчиво производство, от органични памучни тъкани и с ниско съдържание на химични вещества. Това гарантира нашата висока отговорност към Вашето здраве. Изборът на деликатни материи и минималното използване на химикали при оцветяването правят нашия деним нежен и щадящ кожата, деним, който ще Ви дава удобство през целия ден.

Не на последно място по този начин Marc O’Polo се грижи за околната среда. Ниските нива на енергия и химични елементи правят производството екологичночисто, което е основна точка от политиката на бранда. „Няма бъдеще без природа“ е движещото мото, към което се придържаме стриктно.

Защото сме отговорни за Вашето здраве и пазим планетата чиста!

Valentina.Ilieva

Добави коментар