Feel natural. Look classy.
Няма продукти в кутията.
Filters
Търси
#ReimagineLife by ESPRIT

#ReimagineLife by ESPRIT

ESPRIT за радостта от живота в новата колекция

пролет/лято 2021

 

          За ESPRIT стилът и комфортът вървят ръка за ръка. Но за да изглеждаме страхотно, трябва да се чустваме страхотно. Ето защо в новата пролетно-лятна кампания ESPRITзалага на радостта от позитивния начин на живот: да се чустваме добре в собствената си кожа и да подбираме внимателно това, което обличаме.

КУПЕТЕ ТУК

       

  #ReimagineLife е мотото на лятната колекция, вдъхновена от миналото, но модерно представена за бъдещето. Навлизаме в лятото с положително отношение към живота с модерни кройки, изработени от иновативни, устойчиви тъкани, с особен фокус върху комфорта. Можем да открием дрехи и аксесоари в различни стилове, но всички те придават усещане за щастие и благополучие. Можем да открием отново емблематичните дънкови ризи, тениски на райета и весели щампи, вплетеното слънце в полите солей, разноцветни джъмпери. И всички те изработени от висококачествени естествени материи.

КУПЕТЕ ТУК

       

  Предлагаме Ви да се насладите на нежността на дишащия, ефирен лен и на най-мекия органичен памук. Те са вложени във внимателно подбрани модели, за да Ви помогнат да направите себе си и околните повече от щастливи по всяко време и навсякъде.

          Радвайте се на света, преосмисляйте всеки детайл и не забравяйте да празнувате живота всеки ден в неотразимия ESPRIT.